Wat niet verloren gaat

Wat niet verloren gaat is een liedjesprogramma van Fred Florusse Eelco Menkveld en Jetta Starreveld, dat in de periode 2012 – 2014 in verschillende theaters en andere locaties te zien was. Wat niet verloren gaat is een programma voor de cabaretliefhebber, met juweeltjes uit het cabaret repertoire van 1895 tot nu.
Meer informatie op de website van Florusse Menk en Starreveld.


Wat een ontzettend mooie voorstelling. Wat een mooie en ook grappige teksten. De intensiteit waarmee Jetta zingt met haar prachtige stem is hartverwarmend. De vertolking door Fred Florusse van het lied van Toon voor zijn Rietje ontroerde mij. Jammer dat er geen toegift kwam! Ik heb genoten. Een aanrader!

Vanmiddag met een vriendin de voorstelling bezocht. Wat hebben wij een heerlijke middag gehad! Een aaneenschakeling van pareltjes van het Nederlandse Cabaret door de jaren heen. Goed vertolkt met prachtig pianobegeleiding en beelden op de achtergrond. Prima formule! Dit zouden veel meer mensen moeten zien.

Wat me opviel is dat de teksten nog dezelfde glans hadden als ze ooit door hun makers was meegegeven en dat sommige zelfs zijn opgeslagen in ons collectieve geheugen. Het is een sentimental journey maar ook een hernieuwde kennismaking met de kwaliteit van het Nederlandse cabaret. Oud en jong zullen dit leuk vinden. Dit programma verdient een groot publiek.

Wij hebben vrijdag 3 februari genoten van jullie prachtige programma, van jullie zang, jullie muziek en van de prettige, lichtvoetige presentatie. Heerlijk was het, dank jullie wel alledrie, dank jullie wel!

 

, ,